Transport

Drumul vieții are de toate, dar nu are ceva: cale de întoarcere!

Ultimul drum reprezintă momentul cu cea mai puternică încărcătura emoțională.  Vă punem la dispoziție mașini moderne, cu dotări speciale pentru ca fiecare transport să fie realizat corespunzător și de la dispoziția dumneavoastră se află asemenea șoferi profesioniști care se pot adapta oricărui tip de drum.

Ne asigurăm în fiecare moment de respectarea tuturor regulilor cadrului juridic și avem toate autorizațiile necesare transportului cu vehicule funerare acestea fiind omologate și respectând normele de igienă și siguranță.

 

Ce fel de transport asigurăm?

 1. Preluare decedatului atât de acasa cât și de la spital sau de la cămin
 2. Transportul la biserică sau la capelă
 3. Transportul la cimitir

 

 

Ce ne recomandă pentru un transport fără greșeală:

 

  • Mașini mortuare elegante și curate
  • Temperatura și umiditatea corectă în fiecare vehicul
  • Transport rapid cu șoferi profesioniști
  • Transport national si international
  • Norme de igienă cu rol primordial
  • Manipularea cu grijă a sicriului
  • Disponibilitatea realizării tuturor drumurile de la momentul contactării noastre
  • Organizarea cortegiului funerar

    

   Pentru efectuarea unui transport funerar la capelă sau cimitir sunt necesare următoarele acte:

   • Adeverința de înhumare
   • Certificatul de deces
   • Certificat de îmbălsămare
   • Autorizatie DSP pentru transport funerar

 

 

Rapiditate

Vă garantăm cel mai scurt timp pentru preluarea decedatului. Ne puteți contacta în orice moment datorită programului nostru non-stop.

 

 

Z

Profesionalism

Suntem aici pentru a ne face treaba cu profesionalism și pentru a îndeplini toate datinile ce țin de procesiunea funerară. Dacă nu ați mai trecut prin astfel de momente și nu cunoașteți exact întregul ritual, vă stăm la dispoziție pentru o consiliere corespunzătoare.

Z

Respect

Atunci când vă venim în ajutor suntem conștienți de faptul că tocmai ați pierdut pe cineva drag. Șocul și emoțiile pot fi uneori copleșitoare și tocmai din acest motiv vrem să vă oferim tot respectul pentru pierderea suferită și certitudinea că cel trecut în neființă se află pe mâini bune.

doliul

Reprezintă de fapt răspunsul emoțional pe care fiecare din noi îl avem în momentul în care pierdem pe cineva drag. Este perioada în care suferința atinge cote maxime și pare că nu va dispărea niciodată. El provine din limba latină și înseamnă de fapt durere.  Astfel doliul este o manieră prin care ne arătăm și exterior suferința care ne-a inundat sufletul 

În ceea ce privește perioada doliului, tradițiile spun ca acesta poate ține un an de zile, atunci când cel ce și-a pierdut viața este soț, soție, copil sau părinte, iar pentru celălalte persoane apropiate doliul se ține 40 de zile.

priveghiul

Din timpuri străvechi a rămas tradiția ritualurilor creștinești pentru ca sufletul celui trecut în neființă să aibă parte de liniște, lumină și odihnă veșnică. Priveghiul, sau denumit încă în unele locuri ”plângerea mortului ” reprezintă de fapt vegherea mortului noaptea înainte de înmormântare. Această procesiune este realizată în primul rând pentru ca cei apropiați să-și poată lua rămas bun de la cel trecut în neființă dar și pentru a fi rostite rugăciunile menite să-i aducă iertare în ceruri celui decedat.

Ne puteti contacta NON-STOP

Contact

Telefon

0740025682

Mail

contact@servicii-funerare-florela.ro

Adresa

Calea Baciului nr. 39 A
Cluj-Napoca